Auktoriserade

Det är viktigt för dig att veta att Laholms Begravningsbyrå är en auktoriserade begravningsbyrå. Det innebär att vi genomgått den omfattande auktorisationsutbildning som utarbetats av Sveriges Begravningsbyråers Förbund. Du är med andra ord försäkrad om rätt hjälp och stöd i den svåra situation du befinner dig i - och att allt det praktiska runt begravningen tas om hand på bästa tänkbara sätt. När det gäller etik, tystnadsplikt, arbetsmetoder och prisinformation är du garanterad att vi följer auktorisationens stränga regler.

Vill du veta mer om vår auktorisation? Det finns ca 400 auktoriserade begravningsbyråer i Sverige, vilket innebär att oavsett var i landet du bor har du nära till en auktoriserad begravningsbyrå. Klicka på länken om du vill läsa ytterligare information om alla de krav som ställs på oss som auktoriserad begravningsbyrå.

 

Personuppgifter enligt dataskyddsförordningen:

Vår begravningsbyrå hanterar personuppgifter enligt GDPR. Vi samlar inte in mer uppgifter än vad som behövs, vi har bara kvar dem så länge det är nödvändigt och vi använder dem inte till något annat än vad som var syftet när de samlades in.

Läs vår integritetspolicy här.